Tu centro de psicología y psiquiatría en Palma y Manacor

Logo Espla

Mateu Florit Moragues

Hola a tots i totes, som en Mateu i estic encantat de poder conèixer-vos!

Quan era petit m’agradava molt escoltar les històries que em contava el meu padrí i el meu pare, per aquest motiu volia ser historiador, per a poder descobrir aquells secrets que amagava el món.

Aquest somni de ser historiador no em va fogir del cap fins prop arribar al batxillerat. Aquí vaig fer un canvi radical d’estudis, a l’IES Guillem Cifre de Colonya, on vaig cursar el batxillerat científic-tècnic, molt apartat del qual havia volgut ser fins ara.

Així i tot, una vegada preparat per anar a la universitat vaig decidir, de forma espontània, triar un grau d’educació, el de pedagogia, ja que s’havia de forma interna que la meva vocació era l’ensenyança. Per altre lloc, per què pedagogia? Durant el meu batxillerat vaig trobar-me amb diferents situacions on amics meus amb dificultats d’aprenentatge tenien certs entrebancs per a acomplir algunes tasques i activitats, i per aquest motiu sempre els intentava ajudar amb allò que podia i amb les eines que tenia.

L’any 2020 vaig acabar el grau de pedagogia, durant aquest temps vaig treballar a diversos àmbits: com el social a Projecte Home i en l’àmbit més laboral fent d’Orientador Laboral. Així i tot durant aquest temps vaig recordar que m’agradava més estar en contacte amb els nins i les nines, com ho vaig fer a les pràctiques del grau, on vaig fer d’orientador educatiu.

El dia d’avui estic fent el màster de Dificultats d’Aprenentatge i Trastorns de Llenguatge a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). D’altre lloc estic molt agraït de poder estar a ESPLÀ, ja que se m’ha donat l’oportunitat de poder seguir-me formant professionalment i aprendre de tots i totes les meves companyes.

Una abraçada i ens veiem aquí!

Núm Col. IB.660.22

Graduado en Pedagogía
Actualmente cursando el máster en Dificultades de Aprendizaje y Trastornos del Lenguaje en la Universidad Oberta de Cataluña (UOC)

Ir al contenido