Marta Farré Sitjà

ESPLÀ Psicólogos - Marta Farré Sitjà

¡Hola! Soc la Marta Farré

Em vaig llicenciar en psicologia a la Universitat de Barcelona i l’últim any de carrera vaig començar a fer pràctiques i després a treballar al Centre de Salut Mental Septimània, amb persones amb trastorn mental sever. Acompanyava les dificultats emocionals de les persones que estaven a pisos tutelats i al centre de dia, i va ser quan vaig confirmar (perquè ja tenia la intuició), de que de tots els àmbits de la psicologia, l’atenció directa a les persones i l’acompanyament emocional, era el que més m’agradava i al que em volia dedicar.

Després de dos anys treballant, des d’un àmbit més social, a Septimània i a l’Associació Malalts Mentals de Catalunya, totes dues a Barcelona, em vaig voler especialitzar i dirigir la meva formació per cap al treball clínic i psicoterapèutic.

Vaig cursar el Màster en Teràpia cognitivo-social durant 4 anys, compaginant-lo amb altres formacions, com el curs d’expertA en teràpia del desenvolupament moral, cursos d’acompanyament al dol, etc. I vaig començar a exercir com a psicòloga clínica i psicoterapeuta a Vic, la meva ciutat natal.

Durant aquests anys, he estat contínuament formant-me, i m’he anat especialitzant. El màster en teràpia cognitivo-social em va donar les bases de la meva orientació psicoterapèutica; El constructivisme i la teràpia sistèmica, a part d’aportar-me coneixements d’altres orientacions per poder treballar des d’un enfoc holístic en teràpia individual amb adults, i també en teràpia de parella i de família.

Durant 4 anys he estat compaginant la pràctica clínica amb la docència, fent de professora del Grau d’Infermeria a la Universitat de Vic, impartint assignatures d’acompanyament emocional i dol.

Darrerament, he incorporat la perspectiva de gènere en l’exercici de la meva professió, entenent la socialització de gènere com a possible font de malestars, angoixes i patiment, especialment en el cas de les dones.

Per motius personals, m’he traslladat a viure a Mallorca i és aquí on m’he topat amb Espla, on segueixo exercint com a psicòloga i psicoterapeuta i on em pots trobar per acompanyar-te en el que necessitis, per ajudar-te a desfer nusos, a trobar solucions i a entendre situacions que puguin ser complicades o doloroses per tu. Des d’un perspectiva constructivista i holística que m’han donat aquests anys de formació i exercici professional.

Núm Col. 21.392

Psicòloga general sanitària
Màster en teràpia cognitivo-social
Experta en teràpia de parella
Especialitzada en psicologia amb perspectiva de gènere